söndag 23 augusti 2015

Den slöaste söndagen i mitt liv...

Nu blir alla tanter livrädda när jag ligger bredvid ormen Sven. Den har
gubben fått av sina vänner Git och Jonny för att inte duvorna skulle skita
på takterrassen. Men duvorna de sket på både ormen och terrassen så nu har
jag fått den istället. Den är ganska god att bita i när det kliar i mina tänder

Javisst ja, har ju bara levt med 8 söndagar än så länge men ändå. Gubben har mossat omkring här på gården, suttit vid sin magiska databurk och kokat soppa. -Härligt med en redd grönsakssoppa med mycket spenat, sa han när han stod vid spisen i förmiddags. Sedan slevade han i sig två hela skålar med soppa och ställde in resten i det kalla vita skåpet vi har i köket. Där ställer han även in vinflaskor och ölburkar också. De får tyvärr inte ligga så länge där i kylan, de byts ut ganska snabbt.

Bus på G! Jag är med direkt och vi har så roligt gubben och
jag. Han rullar mig runt och killar mig och knyter ihop mina
 ben och vickar på min lilla svans stump. Hur kul som helst.
Det blev sent i går natt men en väldigt mysig kväll. Gubben han suckade och stoppade hela ansiktet full med väldigt konstig mat, seafood kallades den för, och det såg jätteäckligt ut. Jag tittade bara en liten stund sedan la jag mig ner i gubbens knä och sov. -Det är bra att ha lilla Goza i knä, sa gubben. Nu spiller jag inte på mina byxor längre utan på henne? Hur kan man säga så? Skall jag promenera ut i det centrala Torrevieja mitt i natten med seefood över hela min lilla kropp. Nää nu får det vara nog. Men nu var gubben stadig på hand och fick in all mat i munnen och sölade inte ner mig alls.
Det fanns med en ung vacker flicka från Argentina som kliade mig väldigt mycket. När jag fick ligga i hennes knä då busade jag och bet henne i fingrarna och i hennes långa svarta hår. Det gillade hon nog inte för hon lyfte över mig till gubben igen och då somnade jag igen.

Vi åkte taxi hem gubben och jag men vår kompis Ron han stannade kvar i stan. Vi satt en stund uppe vid rondellen där vi träffade Ellen som jag tycker jättemycket om. Hon var lite deppad för hon skulle ju resa till Sverige tidigt idag. Vi satt hemma hos oss på gården och gubben och hon drack ett glas vin. Cava sa gubben att det var. Sedan följde vi henne hem och gick hem och lade oss. Var ganska trött, mest inne i huvudet efter allt glam och stoj inne i stan. Måste sova mycket nu när jag växer.
I morgon tidigt skall jag få ett piller som skall se till att jag inte har några maskar i min mage. Huva vad hemskt med maskar i magen, det vill ju ingen ha heller....

Vov!
Goza von Järnepalm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar